La campanya ‘Oportunitats’ ix al carrer per arribar a tots els barris de la ciutat

València Notícies | Redacció.- La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible i Ocupació, Sandra Gómez, ha tret la campanya Oportunitats “al carrer per a arribar a tots els barris de la ciutat i, especialment, a aquells amb major índex de desocupació com són Algirós, Orriols o El Cabanyal”.G´çomez presentó la campaña ‘Oportunitats’.

Sandra Gómez, que ha realitzat estes declaracions davant del tòtem instal·lat en l’estació de Renfe i que representa l’aposta de l’Ajuntament per “obrir portes a les persones aturades majors de 30 anys i parades de llarga durada”, ha explicat que l’objectiu d’esta iniciativa és “visibilitzar les accions d’ocupació per arribar al major nombre possible de gent”.

En este sentit, la regidora ha avançat que demà es realitzarà una xarrada en el centre de Barris per l’Ocupació d’Algirós que suposarà el tret d’eixida perquè esta campanya arribe a tots els barris de la ciutat. Ha recordat que amb este pla poden acollir-se al voltant de 500 aturats de llarga durada i majors de 30 anys als qui “volem ajudar-los a tenir una nova oportunitat laboral i retornar-los l’esperança”.

En concret, el pla comptarà amb “prop de 300 contractes directes de sis mesos, destinats a l’administració pública, així com plans de formació i reciclatge entre els sectors més afectats per la desocupació i cursos d’orientació i formació personalitzada”, ha precisat la regidora, que també ha puntualitzat que es compta amb un pressupost de quatre milions d’euros.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.