La carrera i caminada solidària «ACTIVA’T PER LA DIABETIS» s’ajorna al pròxim 9 de desembre

Les activitats programades s’ajornen per causes meteorològiques

El Circuito de Carreras Populares de la Diputación regresa este fin de semana a Paterna.

La carrera i caminada solidària «Activa’t per la Diabetis», que estava prevista per a este diumenge, s’ajorna al pròxim 9 de desembre per causes meteorològiques. La prova, organitzada per la Fundació per a la Diabetis en col·laboració amb l’Associació Valenciana de Diabetis, pretén conscienciar a veïns i veïnes sobre la importància de l’exercici físic en la prevenció i el control de la diabetis.

 

La carrera i caminada solidària «Activa’t per la Diabetis» tindrà lloc en els Jardins del Túria –a l’altura del Palau de la Música- durant tot el matí del pròxim diumenge 9 de diciembre. La prova està organitzada per la Fundació per a la Diabetis en col·laboració amb l’Associació Valenciana de Diabetis.

 

Se celebrarà una carrera de cinc quilòmetres, una caminada de 2,5 quilòmetres i diferents proves infantils per a xiquets i xiquetes de totes les edats. A més de les carreres esportives, també s’organitzaran múltiples activitats lúdiques i animació durant tota la jornada.

 

El padrí de la carrera serà Daniel Albero, primer pilot de motos amb diabetis tipus 1 que participarà en el Rally Dakar 2019. El seu projecte d’emprenedoria social, «Un diabètic al Dakar», establix com a objectius trencar les barreres que impedixen a les persones amb diabetis portar una vida esportiva normal, i impulsar i desenvolupar l’interés en la seua investigació.

 

La Fundació per a la Diabetis i l’Associació Valenciana de Diabetis oferiran informació sobre els seus diferents projectes i activitats. Així mateix, la Societat Espanyola de Diabetis i el Col·legi Oficial de Farmacèutics de València realitzaran durant tota la jornada controls de glucèmia i el test Findrisk a totes aquelles persones que ho desitgen.

 

A més, la Fundació Lluís Alcanyís de la Universitat de València, el Col·legi Oficial de Dietistes-Nutricionistes de la Comunitat Valenciana i l’Il·lustre Col·legi Oficial de Podòlegs de la Comunitat Valenciana també participaran en l’esdeveniment.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.