La carrera més boja atrau a participants de tretze províncies i ja supera les 1.100 inscripcions

El concejal, ultimando detalles de la carrera.

Crazy Cross és un esdeveniment orientat a la diversió que se celebra el diumenge en el Grau amb el patrocini de l’Ajuntament de Castelló

Mancant cinc dies per a la celebració de la carrera d’obstacles inflables Crazy Cross, més d’1.100 persones ja s’han inscrit per a participar en l’esdeveniment més divertit dels quals acollirà enguany Castelló, concretament el Grau, un projecte que ha sigut impulsat per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament, dirigida per José Luis López, amb la col·laboració de l’Autoritat Portuària.

De moment, la cita atraurà el diumenge, 30 de setembre, a participants de fins a tretze províncies espanyoles, entre elles, i de major a menor, destaquen Castelló, València, Alacant, Barcelona, Teruel, Madrid, Zaragoza, Albacete, Toledo, Murcia, Bilbao, Màlaga i Mèrida fins a completar un total d’1.121 inscripcions, segons les últimes dades facilitades per l’organització.

El regidor de Joventut, José Luis López, ha confirmat també que s’han formalitzat deu contractacions a joves empadronats en la ciutat per a reforçar tota l’atenció necessària als participants durant el desenvolupament de la carrera, una gestió que s’ha gestionat mitjançant el servei d’ADL Castelló Crea.

Així mateix, López ha recordat que Crazy Cross és un projecte d’oci juvenil i familiar; un esdeveniment únic, original i innovadora, orientat a la diversió, on solament es competeix per la millor disfressa.

Quant a la pròpia carrera, el regidor ha afirmat que “el recorregut de Crazy Cross Castelló comença, transcorre i acaba en el Grau, consta de dos quilòmetres amb diferents obstacles inflables i jincanas i al mateix cal donar dues voltes completant un total de 4 quilòmetres, perquè la diversió siga doble”, ha continuat el regidor.

Les entrades poden adquirir-se en la web www.crazycross.es i és important ressaltar que dos euros de cada inscripció aniran destinats a l’Associació d’Esclerosi Múltiple de Castelló per a ajudar en la recerca d’una malaltia que afecta en major mesura a la població jove.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.