La ciutadania fa arribar a l’Ajuntament 815 peticions mitjançant els diversos canals que se’ls oferix per fer-ho

València Notícies | Redacció.- La Comissió Permanent Especial de Suggeriments i Reclamacions ha abordat l’informe de queixes i suggeriments corresponent al període entre el 16 de novembre i el 15 de desembre de 2016, un mes en què l’Ajuntament ha rebut 815 peticions de la ciutadania: 35 reclamacions o queixes, 740 suggeriments, 31 peticions del Síndic de Greuges, cinc peticions del Defensor del Poble i unes altres quatre peticions que no entren en els anteriors apartats. Tot açò, mitjançant els diversos canals que l’Ajuntament de València posa a disposició dels veïns i les veïnes de la ciutat: la pàgina web, el telèfon, el registre d’entrada i la seu electrònica.se-reducen-las-quejas-mas-de-un-27-por-ciento-respecto-al-mes-anterior

El regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, ha explicat la importància d’este informe “amb què el Govern de la Nau pot valorar quines qüestions preocupen més a la ciutadania”. De fet, el regidor ha indicat que “àrees com la relacionada amb la neteja en la ciutat han experimentat un fort impuls pressupostari per a este 2017 gràcies en bona mesura a la interacció amb la ciutadania. Considerem fonamental que els veïns i veïnes de València ens facen arribar totes les seues propostes per aconseguir una ciutat millor amb la col·laboració de totes i tots”.

Els avisos rebuts en el període analitzat per l’informe suposen una reducció d’un 9,44 per cent respecte a l’informe de queixes i suggeriments precedent, que comprenia el període del darrer 16 d’octubre i el 15 de novembre passat, quan es varen registrar un total de 900 peticions. Com a dada més destacable, de fet, hi ha la reducció de reclamacions un 27,08 per cent respecte a l’informe anterior.

Les àrees de Medi Ambient i Protecció Ciutadana són les que han rebut més peticions veïnals (192 i 129, respectivament), mentre que les de Mobilitat Sostenible i Desenvolupament Urbà i Vivenda són les que han rebut més peticions d’informes per part de l’Oficina de Suggeriments i Reclamacions, amb 15 i 7, respectivament.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.