La Comunitat registrarà 3,1 milions de desplaçaments per l’operació tornada

Trafico Operacion SalidaLa Direcció General de Tràfic (DGT) espera que es produïsquen 3,1 milions de desplaçaments de vehicles en les carreteres de la Comunitat Valenciana aquest cap de setmana, amb motiu de l’operació especial tornada de l’estiu 2018.

L’operació tornada, que començarà a les 15 hores del divendres 31 d’agost i finalitzarà a les 24 hores del diumenge 2 de setembre, coincideix a més amb els desplaçaments habituals d’un cap de setmana estival.

En total, s’espera que es produïsquen a Espanya 4.250.000 desplaçaments de llarg recorregut, dels quals el 20 % corresponen a l’àrea d’influència de la Comunitat Valenciana, destinatària de gran part del tràfic turístic que procedeix de Madrid i províncies limítrofes del centre de la península.

Sumant aquests desplaçaments de llarg recorregut als interns a l’entorn dels grans nuclis urbans de la Comunitat, s’estima que es produiran 3.100.000 desplaçaments en les tres províncies, dels quals 1.500.000 correspon a la de València, 1.200.000 a la d’Alacant i 400.000 a la de Castelló.

Els dies amb major intensitat de circulació seran el divendres 31 d’agost de 16 a 21 hores, el dissabte 1 de setembre de 8 a 14 hores, i el diumenge 2 de setembre de 8 a 14 hores i de 16 a 21 hores.

Els trams més conflictius seran, en la província d’Alacant, l’A-70 en els accessos i eixides de la circumval·lació d’Alacant i la N-332 en els accessos a Altea, a l’Altet-Santa Pola i costa i a Torrevella, mentre que en la de Castelló seran la N-340 entre Oropesa i el límit amb Tarragona.

En la província de València, els trams més complicats seran l’A-3 en el tram de Requena i en el de Quart de Poblet; l’enllaç entre l’A-3 i l’A-7; la N-332 en la variant de Gandia i les travessies de Bellreguard i Oliva regulades per semàfors , l’accés a Tavernes de la Valldigna i platges, la travessia de Favara i la rotonda d’accés a Cullera i platges, i la CV-500.

Durant el període en què es perllongue l’operació especial fi d’estiu es paralitzaran totes les obres que afecten a la plataforma de circulació i zona d’influència des de les 13 hores del divendres fins a la mitjanit del diumenge, i es restringeix el transport de mercaderies perilloses.

Com a itineraris alternatius, a Castelló es recomana l’autopista de peatge AP-7 per a la N-340, i a Alacant l’autovia A-7 entre Alacant i Murcia, l’autopista de peatge AP-7 com a alternativa a la N-332, o l’autovia A-7 cap a Alcoi i València per a fer el recorregut entre Alacant, Alcoi i València per l’interior.

A València, alguns itineraris alternatius són l’autopista de peatge AP-7 per a evitar travessies en la N-332; l’autovia A-7 per a l’itinerari València-Alcoi-Alacant, o l’autovia A-35 per a anar a Gandia.

Per a descongestionar les eixides de la A-3 i evitar les previsibles retencions a l’altura de Riba-roja del Túria, es recomana la Pista d’Ademús en el quilòmetre 24 per a enllaçar amb la carretera CV-50 i connectar amb l’A-3 en el quilòmetre 327.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.