La conferencia ‘Els valors de la copla’ segona cita de ‘Les Arts en Paral.lel’ del Palau de la Música

El Péndulo | Redacción.- Segona cita del cicle ‘Les Arts en Paral·lel’ dirigit per Àngeles López Artiga, en el que s’interrelacionen les diverses disciplines artístiques. En este segon acte (dimecres 20 a les 19:30 hores),  el públic podrà assistir a la conferència i concert: ‘Els valors de la copla’ en què intervendrà el musicòleg, pianista i crític musical José Doménech Part. Després, la soprano Àngeles López Artiga i el pianista José Madrid interpretaran un recital amb obres de compositors como ara Quintero, León y Quiroga.

image-304071

 Les següents cites d’aquest cicle seran el 23 de febrer amb la conferència-concert ‘Escoltar el vi’, amb l’enòleg Vicente García Martínez i el Grup de Cambra Ciutat de Llíria i, el 9 de març, amb un concert protagonitzat per l’Orquestra Simfònica de la Societat Musical L’Artística de Buñol, dirigida per Henrie Adams i obres de Haydn i Handel.

‘Les Arts en Paral·lel’ va sorgir inicialment amb l’objectiu d’obrir als estudiants de música, dels cursos superiors, noves perspectives des del contacte amb la resta de les Arts. Al llarg dels anys han col·laborat en les diferents xarrades, conferències i concerts, multitud de personalitats de diferents branques del saber; del món de la música, pintura, escultura, poesia, cine i altres disciplines de l’art creador.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.