La Diputació completa el lliurament dels equips de protecció individual a les brigades forestals

València Notícies | Redacció.- La localitat de Llíria ha acollit aquest divendres el lliurament dels nous equips de protecció individual als brigadistes forestals de la Diputació de València situats al nord de la província. Si dimecres passat va estar el president de la Diputació, Jorge Rodríguez, qui es va desplaçar fins l’Alcúdia de Crespins per lliurar els nous equips als brigadistes del sud de la província, hui han estat els gerents de l’empresa de la Diputació de València, Divalterra, Xavier Simón i Agustina Brines, acompanyats per l’alcalde de Llíria, Manuel Civera, els qui han completat el lliurament del nou vestuari a les brigades forestals, en una trobada que ha reunit a més de 300 persones entre brigadistes i coordinadors.

Los gerentes de Divalterra, Xavier Simón y Agustina Brines, durante el acto de entrega de los equipos en Llíria.

La inversió de la Diputació de València en el nou equipament per als brigades forestals ascendeix fins els 877.000 euros, dels quals més de 680.000 euros s’han destinat a la indumentària; 75.000 euros als cascs per a la intervenció en incendis; 75.000 euros per als cascs i ulleres utilitzades en treballs de silvicultura; i uns 45.000 euros en botes.

Els brigadistes vestiran uniformes de més qualitat gràcies a l’increment del gramatge de les diferents peces i a una major elasticitat que permetrà una major resistència als estrips. Així mateix, el nou vestuari compta amb tancaments i connexions ràpides per disminuir el temps de resposta davant les emergències.

També s’han introduït canvis per millorar la comoditat de les peces, que per primera vegada compta amb dissenys adaptats al patronatge femení, i inclou peces tècniques i tèrmiques. Pel que fa al bus antiincendis, passa de ser d’una peça a estar compost per jaqueta i pantalons.

Xavier Simón ha afirmat durant l’acte que “això és una mostra més de la implicació del president Jorge Rodríguez amb les brigades forestals, que passa per millorar la seua formació i dotar-les de les millors eines perquè puguen fer la seua feina amb les màximes garanties de seguretat i comoditat”.

Així mateix, Simón ha recordat que “la borsa de treball per a la cobertura de vacants ja està en marxa, i serà el punt de partida per a la creació de les brigades verdes”, tal i com va avançar el president durant la primera part del lliurament d’equipament tècnic, a l’Alcúdia de Crespins.

Per la seua part, Agustina Brines ha assenyalat que “2017 ha estat un any de molta feina a nivell intern, on els mateixos brigadistes han participat en primera persona aportant els seus suggeriments durant les reunions que s’han mantingut amb tot el col·lectiu”, i ha afirmat que “2018 ens permetrà recollir els fruits d’aquest treball”, ha avançat Brines.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.