La Diputació concedeix 49 ajudes a joves esportistes valencians

La Diputació de València, a través de l’àrea de Joventut, Esport i Igualtat, ha aprovat concedir un total de 39.747,59 euros per a beques destinades a 49 joves esportistes de les comarques valencianes.

diputacion de valencia
image-276789
La diputada responsable, Isabel García, ha manifestat que “amb aquestes subvencions, la Diputació segueix recolzant la pràctica esportiva i facilita la millora de rendiment dels i les joves, amb l’objectiu d’optimitzar la seua participació en els campionats i aconseguir una adequada tècnica en la seua especialitat”.
L’ajuda de cadascuna d’aquestes beques serà de fins a 1.338,12 euros com a màxim i la llista de subvencions aprovades està disponible en la web de la Diputació.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.