La Diputació de València encoratja a l’equip espanyol de tennis en les hores prèvies a la Copa Davis

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, acompanyat pel diputat responsable de la plaça de bous, Toni Gaspar, i la titular d’Esports, Isabel García, exercirà d’amfitrió en la presentació de l’equip espanyol de la Copa Davis per a l’eliminatòria davant Alemanya, que es disputarà en el recinte propietat de la corporació provincial entre els dies 6 i 8 d’abril.

L’acte tindrà lloc aquest dimarts i comptarà amb la presència del capità de l’equip espanyol, Sergi Bruguera, i els jugadors Pablo Carreño, Roberto Bautista, David Ferrer, Feliciano López i Rafa Nadal, qui torna a Espanya per a retenir el número u de la classificació mundial de tennis  després de la derrota de Federer davant Kokkinakis.

Transformació a contrarellotge

La Plaça de Bous de València ha completat en tan sols cinc dies la seua espectacular transformació per a acollir l’eliminatòria de quarts de final de la Copa Davis entre Espanya i Alemanya, que tindrà lloc entre el 6 i el 8 d’abril en aquest recinte propietat de la Diputació. Cinc dies que han bastat perquè la plaça de bous lluïsca com a pista de tennis, amb terra de Xàtiva condicionada per l’empresa Sport Megías.

La cessió de la plaça de bous per part de la Diputació està valorada en 150.000 euros, inclosa la neteja i el manteniment del recinte, i forma part del full de ruta de l’equip de govern provincial de donar-li nous usos socioculturals a una plaça de bous que és un de les icones turístiques de la ciutat.

València arropa al equipo español de tenis en las horas previas a la Copa Davis (3) València arropa al equipo español de tenis en las horas previas a la Copa Davis (2) València arropa al equipo español de tenis en las horas previas a la Copa Davis (1)

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.