La Diputació de València inicia la propera setmana les obres a la travessia de Bellreguard

València Notícies | Redacció.- El diputat de Mancomunitats i Comarcalització, Voro Femenia, s’ha reunit aquesta setmana amb el diputat de Carreteres, Pablo Seguí, a fi d’interessar-se per alguns dels projectes en matèria d’infraestructures viàries que la institució provincial està impulsant a La Safor, comarca per la qual és diputat Femenia.

Entre d’altres, tots dos diputats han abordat l’estat del projecte de millora de la carretera de Bellreguard, on la institució provincial invertirà al voltant de 70.000 euros en asfaltar la CV-673 al seu pas pel municipi, així com part de la carretera a la platja. El diputat de Carreteres ha confirmat que els treballs de pavimentació està previst que comencen dilluns que ve. D’aquesta forma, la institució provincial dóna compliment al compromís aconseguit amb el seu alcalde, Joan Marco, que el seu objectiu era que la via estiguera completament condicionada per a les festes, que se celebren a mitjan aquest mateix mes i alguns dels actes del qual discorren per aquesta travessia.

Los diputados Pablo Seguí y Voro Femenia.

Femenia s’ha interessat així mateix per la situació de la variant de Rafelcofer, que, amb una inversió aproximada de dos milions d’euros, permetrà traure del municipi el trànsit de la carretera que arriba des de L’Alqueria de la Comtessa. Seguí ha confirmat que l’actuació compta ja amb el projecte bàsic i que es troba en aquest moment pendent de l’adjudicació del projecte constructiu. A partir d’ahí es podrà iniciar l’adquisició dels terrenys per a la nova carretera, que discorrerà per l’est del casc urbà i facilitarà l’accés de camions a l’àrea industrial.

El també alcalde de L’Alqueria de la Comtessa ha aprofitat per traslladar al responsable de l’àrea de Carreteres les seues reticències a la proposta realitzada per la Diputació de València per a connectar la CV-697 amb la carretera nacional. Segons ha explicat Femenia, el plantejament actual afectaria a l’accés dels veïns a una de les principals zones comercials del municipi, en la qual se situa també un col·legi d’educació especial. Referent a açò, el diputat de Carreteres s’ha compromès a reestudiar la proposta a fi de trobar una solució que resulte idònia als interessos del municipi i dels seus veïns.

Visita prevista a La Safor

Seguí ha aprofitat la visita de Femenia per a informar-li de la seua intenció de visitar en els pròxims dies la comarca de la Safor per a veure algunes de les actuacions que s’han executat en aquesta comarca gràcies a la Diputació de València, com la millora en La Font d’en Carrós del camí que va a Oliva o la nova glorieta de la CV-685 a Ador. Aquesta última obra està inclosa dins del projecte de millores funcionals en les carreteres de La Safor, en el qual la institució provincial ha invertit en els últims mesos 560.000 euros i que ha inclòs obres també als termes municipals de Vilallonga, la Font d’en Carrós, Rafelcofer, Simat de la Valldigna i Oliva.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.