La Diputació destina 450.000 euros a programes amb majors i dones en municipis de menys de 5.000 habitants

València Notícies | Redacción.– La Junta de Govern de la Diputació de València ha aprovat la convocatòria que té per objecte la concessió de subvencions als municipis menors de 5.000 habitants destinades a recolzar les activitats d’atenció i promoció del benestar de les persones majors i dones en 2017. Unes ajudes que sumen un total de 450.000 euros i que arribaran a 190 localitats.La diputada de Bienestar Social, Mercedes Berenguer. - copia

Una convocatòria els detalls de la qual s’han donat a conéixer als ajuntaments en una reunió mantinguda amb la diputada de l’àrea de Benestar Social, Mercedes Berenguer, en l’Institut Valencià d’Audiofonologia (IVAF) de la institució provincial. “L’aprovació d’aquestes ajudes és una bona notícia, perquè d’aquesta manera ajudem a les persones i a millorar la seua qualitat de vida”, ha assenyalat la diputada.

Els ajuntaments tindran 20 dies naturals per a presentar la seua sol·licitud a partir de l’endemà a la seua publicació en el Butlletí Oficial de la Província (BOP), que haurà d’incloure la descripció del projecte pel qual demanden la subvenció, detallant les activitats realitzades, un calendari d’execució i periodicitat, recursos materials i humans, pressupost, nombre de participants i import.

Cada consistori podrà presentar una única sol·licitud per a un únic projecte en 2017. Les accions que podran ser objecte de subvenció seran les relacionades entre altres amb hàbits de vida saludables, foment d’activitats físic-recreatives, d’estimulació cognitiva, reforç de la xarxa de suport social, enfortiment de la identitat i autonomia personal de les dones i desenvolupament de recursos per al seu apoderament.

Els impresos de sol·licitud, així com els de justificació estan disponibles en la pàgina web de la Diputació de València (www.dival.es). Les instàncies s’hauran de presentar en el Registre General de la Corporació, sense perjudici de poder presentar-se conforme al previst en la legislació de procediment administratiu comú, en els termes establits en l’article 17.3 de l’ordenança de bases reguladores.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.