banner_990x90_EFE (1)

La Diputació mostra la seua condemna per l’assassinat d’una dona a Catarroja

diputacion fallas (5)
image-338536
La diputada d’Igualtat, Isabel García acaba de pronunciar-se sobre el fet esdevingut hui a Catarroja que ha acabat amb la vida d’una dona a les mans de la seua exparella.
Isabel García ha manifestat que “esta vesprada a Catarroja han assassinat a una més de les nostres. Una dona a les mans de la seua exparella que tenia antecedents per altres casos anteriors de violència de gènere. Des de la Delegació d’Igualtat de la Diputació de València condemnem una vegada més els fets i recordem a les dones que han de denunciar sempre. Poden cridar al telèfon 016, acudir als serveis socials dels ajuntaments on trobaran el suport necessari per a realitzar la denúncia o directament a la policia”.
“Reiterem la necessitat que les Institucions es bolquen en la lluita contra la violència de gènere, una xacra social que afecta tan sols a una part de la societat, ni més ni menys que les dones.
Des de la Diputació seguirem lluitant per aconseguir que la província de València estiga lliure d’assassinats masclistes amb el desenvolupament del Pla Integral contra la Violència de Gènere l’acció del qual arribarà al llarg de la legislatura a tots els municipis de la província per a complir amb el nostre deure d’intentar que no es produïsquen assassinats de dones a mà de les seues parelles o exparelles”, ha conclòs Isabel García.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.