La Diputació porta la Volta Ciclista a Espanya 2016 als municipis valencians

La Diputació de València patrocinarà el pas de la Volta Ciclista a Espanya 2016 pels municipis valencians, a través de la celebració de la 18ª etapa del certamen durant un recorregut de 191 quilòmetres, entre les localitats de Requena i Gandia.

Perfil etapa Valencia Vuelta Ciclista
image-298007

La Volta a Espanya es celebrarà del 20 d’agost a l’11 de setembre i la seua presentació es realitzarà demà dissabte en el Palau de Congressos de Santiago de Compostel·la, i comptarà amb l’assistència de la diputada provincial de Mancomunitats i Comarcalització, a més d’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, en representació del president de la institució provincial.La corporació ha treballat en un recorregut que arreplega i exposa al públic la variada i atractiva riquesa paisatgística (tant d’interior com de costa) de les poblacions valencianes, a més del seu enorme potencial vitivinícola de les zones de l’interior de la província, com Requena, Utiel i les anomenades “Terres dels Alforins” (Moixent, Fontanars dels Alforins i Ontinyent, entre altres poblacions).Es tracta d’una aposta per l’esport i la promoció turística amb un traçat nou, quant a la projecció de la imatge de València, en correspondència amb la nova visió del territori i les comarques valencianes de l’actual equip de govern de la Diputació.La primera part del recorregut es preveu més sinuosa i dura, amb l’Alt de Pelegrín com a port de muntanya de segona categoria a partir del Km 52 de la carrera, que després baixa cap als termes de Moixent, Ontinyent, Albaida,….fins a arribar a un terreny més suau per la comarca de La Safor i concloure en la localitat de Gandia.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.