La Diputació posa bicicletes a la disposició del personal per a fer gestions de treball

Tot el personal de la institució pública, tant diputats com funcionaris, podran fer ús d’aquest vehicle eficient.

Tot el personal de la institució pública, tant diputats com funcionaris, podran fer ús d’aquest vehicle eficient.

Valencia Noticias | Redacción.- El diputat responsable de l’àrea de Medi Ambient de la Diputació de València, Josep Bort, ha presentat aquest matí en la plaça Manises les noves bicicletes corporatives adquirides per al desplaçament entre les diferents seus de la institució amb la finalitat de promoure hàbits saludables, cercar alternatives al motor i potenciar un transport sostenible.

Tot el personal de la institució pública, tant diputats com funcionaris, podran fer ús d’aquest vehicle eficient i ràpid quan hagen de desplaçar-se entre els diferents edificis que té la corporació en la ciutat de València.

“Estem habituats a utilitzar el nostre cotxe per a qualsevol assumpte i amb aquesta compra promovem la utilització de la bici com a mitjà de transport entre els edificis de la Diputació”, ha assenyalat Bort.

“A mésels nostres hàbits juguen un paper molt important i el canvi del cotxe a la bicicleta és una mesura necessària en les nostres ciutats i municipis”, ha dit.

Aquesta iniciativa s’emmarca en les noves polítiques mediambientals de la Diputació de València que van començar amb el pla per a renovar la flota de la institució amb vehicles ecològics, que van anunciar el president, Jorge Rodríguez, i la vicepresidenta, Maria Josep Amigó, només prendre possessió del càrrec.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.