La Filmoteca d’Estiu projecta ‘Tarde para la ira’ en tres sessions

17.07.28_Tarde_para_la_iraLa Filmoteca d’Estiu projecta aquest dissabte, 29 de juliol, a les 22.30 hores, als jardins del Palau de la Música, ‘Tarde para la ira’, de Raúl Arévalo. La pel·lícula podrà veure’s també el diumenge 30 i el dilluns 31.

Guanyadora de quatre premis Goya, incloent-hi Millor Pel·lícula i Director Novell, ‘Tarde para la ira’ conta la història de Curro, que té ganes de començar una nova vida junt amb la seua nóvia i el seu fill, després de passar huit anys en la presó per participar en l’atracament a una joieria. No obstant això, es trobarà amb una situació inesperada.
Protagonitzada per Antonio de la Torre, Luis Callejo, Ruth Díaz i Manolo Solo, l’òpera prima de l’actor Raúl Arévalo és un thriller narrat amb un excel·lent pols narratiu, una història de venjança que mescla costumisme, codis del cine negre i ecos del cine de Sam Peckinpah. L’encertada decisió de filmar-la en súper 16 mil·límetres dota la pel·lícula de la textura bruta que demanda el seu clima sòrdid i asfixiant.

Organitzada per l’Institut Valencià de Cultura, la Filmoteca d’Estiu és possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de València, que cedeix els jardins del Palau de la Música com a espai de les projeccions, el patrocini de Gas Natural Cegas i la col·laboració de Cerveza Turia. Les projeccions de la Filmoteca d’Estiu se celebren de dilluns a diumenge, excepte els dimecres, que no hi ha sessió. La projecció s’iniciarà a les 22.30 hores i la taquilla s’obrirà a les 21.00 hores. El preu de l’entrada general és de 3,50 euros i 25 euros per a l’abonament de deu sessions.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.