La Fonteta renova la imatge exterior

simulacionfontetaweb
image-209930
Valencia noticias |Valencia Basket La Fundació Esportiva Municipal, en col·laboració amb Valencia Basket, van a impulsar uns treballs d’adequació en el Pavelló de la Font de Sant Lluís que canviarà exteriorment l’aspecte i renovarà la imatge que oferix.

En virtut de l’acord que el club taronja manté amb la FDM, l’entitat esportiva ha presentat un projecte per a millorar la imatge exterior del pavelló, la de les escales d’accessos i la de la façana principal, que amb l’assessorament dels tècnics municipals executarà durant els pròxims mesos, amb l’objectiu de tindre els treballs acabats per a l’inici de la pròxima temporada 2015-16.

Valencia Basket, que assumirà tot el cost de l’actuació situat al voltant dels 200.000 euros, ha desenvolupat el projecte amb la col·laboració de les empreses valencianes MolcaWorld, en el disseny i execució, i Pintures ISAVAL, col·laborador habitual del club taronja, i comptant amb la supervisió tècnica dels professionals de la FDM.

La Fonteta és un dels pavellons més longeu de la Lliga ACB, passant ja de la trentena d’anys des de la seua inauguració. Durant tot eixe temps, el recinte ha tingut diverses actuacions de millora i modernització que li permeten mantindre els estàndards de qualitat necessaris.

Últimament s’han millorat les vies d’evacuació, sistema d’il·luminació a LED, càmeres de vídeo, so i zona de vestuaris, que contribuixen a poder tindre un pavelló més modern, còmode i segur per als aficionats i jugadors

Amb la nova actuació, La Fonteta lluirà un nou aspecte exterior que contribuirà a potenciar la imatge de dinamisme i modernitat tant a nivell nacional com a internacional.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.