BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

La Galeria El Tossal presenta l’exposició ‘Alcoi, Festa i Color’

El Péndulo | Redacción.-  L’Alcalde de València, Joan Ribó; l’Alcalde de Alcoi, Antoni Francés; la Regidora de Patrimoni Cultural Recursos Culturals i Benestar Animal de L’Ajuntament de València, Gloria Tello i el Regidor de Festes de L’Ajuntament d’ Alcoi, Raul LLopis acompanyats del comissari de l’ exposició, Ignacio Trelis  presenten:  ‘Alcoi, Festa i Color’ en la Galería el Tossal el dijous día 1 d’octubre.Cartel de fiestas de Alcoy.

Esta mostra recull vint dels més destacats cartells anunciadors de la centenària i reconeguda Festa de Moros i Cristians d’Alcoi,  des de 1900 fins a l’actualitat. La qualitat dels artistes seleccionats avala per si mateixa l’interés de l’exposició. Entre estos podem trobar alguns dels més prestigiosos pintors i il·lustradors valencians dels últims temps com ara Manolo Boix, Antoni Miró, Artur Heras, Jordi Ballester, Cerdà Gironés o José Iranzo, entre d’altres. La mostra es completa amb la projecció d’imatges d’esta Festa, alguns exemples de la seua riquíssima indumentària i dos escultures de Sant Jordi, elements perfectament integrats en el discurs expositiu i que ajuden, sense distraccions, a contextualitzar la selecció de cartells

L’Ajuntament de València, obert sempre a establir intercanvis culturals amb les localitats del seu entorn, no ha volgut deixar passar l’oportunitat d’acollir en un dels seus més emblemàtics recintes culturals esta exposició, que per primera vegada es mostra fora de la seua ciutat.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.