La Generalitat Valenciana recupera 260.000 euros del cas Cooperació i anuncia que espera ingressar 1,8 milions més

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha explicat aquest dijous que ja s’hanrecuperat 260.000 euros dels “diners robats” en el marc del ‘cas Cooperació’, que segons ha incidit ha de denominar-se ‘cas [Rafael] Blasco’, i ha mostrat la seva esperança en què es puguin ingressar 1,8 milions més, la recuperació dels quals està “en tràmits molt avançats”.

Així ho ha assenyalat Puig durant la sessió de control al president en les Corts davant la pregunta del portaveu de Compromís, Fran Ferri, sobre la destinació dels diners “recuperats del cas Blasco i altres casos de corrupció”.

En aquest sentit, el cap del Consell ha dit que els diners que es recuperin seran destinats a allò que en el seu moment les Corts van decidir perquè “és d’ètica i de justícia” i ha incidit que les quanties recuperades del ‘cas Blasco’ aniran “on havien d’anar, als països més empobrits” i, per tant, s’integraran en forma de modificació de crèdit als pressupostos de cooperació al desenvolupament.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.