La incompetència del PSPV provoca que Borriana pague despeses extra per contractes

Ayuntamiento de BurrianaEl PSPV paga extres pel servei d’ambulàncies o el de recollida d’animals que s’evitarien al veí si s’haguera treballat amb antelació el plec de condicions
Borriana, 17 d’agost de 2018: La incompetència i inoperància del PSPV de Borriana i els seus socis va a provocar el pagament de despeses extres per serveis periòdics els contractes dels quals han caducat sense que cap dels tres partits que administren la ciutat haja treballat amb antelació un nou plec de condicions.
“És una mostra més de la ineficàcia d’un PSPV que ocupa l’alcaldia i solament es preocupa de garantir-se l’estabilitat de la presidència. Per a tot la resta, ja paga Borriana”, ha assenyalat Juan Fuster, regidor del PP i portaveu del Grup Municipal en la ciutat. El regidor ha exemplificat la crítica amb els contractes de servei d’ambulàncies i recollida d’animals. En tots dos casos, ha explicat Fuster, “el PSPV ha decidit realitzar contractes menors pagant prestacions a un cost molt més elevat que si s’haguera treballat amb la deguda antelació el contracte i s’hagueren licitat les bases”. “Han viscut dels contractes vigents fins que han caducat. I és ací on s’ha vista la falta de planificació i desgovern que presideix el consistori”.
De fet, per al PP, “en tres anys s’ha evidenciat que a Borriana no hi ha guió ni criteri, s’actua corrents i cada partit gasta sense límits en les seues respectives àrees”. El PSPV, “lluny de posar límit a aquesta irresponsable gestió, l’alimenta més a més per a evitar que ningú li moga la cadira. I mentre, qui paga els excessos de PSPV i els seus socis, és el veí de Borriana, que acaben finançant sobrecostes innecessaris per serveis que d’haver sigut licitat el plec estarien contemplats en les bases”.
Des del Partit Popular a Borriana lamenten que “es paguen contractes menors a un major cost perquè qui governa la ciutat no treballa ni té planificació alguna”. “Desitgem que les bases dels contractes d’ambulàncies i recollida d’animals es tramiten amb major diligència que amb la qual el PSPV ha emprat per a atendre queixes ciutadanes per l’abandó de brosses i proliferació de rates i paneroles”.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.