La Junta de Govern anul.la definitivament la licitació de l’ORA

València Noticies | Redacció.- La Junta de Govern Local ha aprovat este matí la renúncia definitiva del procés de licitació per a adjudicar el servici de l’Ordenança de Regulació d’Aparcaments (ORA), de manera que ha culminat un procés que es va iniciar fa mesos causat perquè en les bases de licitació “no s’havia donat prioritat a l’interés públic” en qüestions com la creació de noves places o l’amortització dels parquímetres, segons ha informat el regidor Giuseppe Grezzí.

Por considerar que no priorizaba el interés público en cuestiones como la creación de nuevas plazas o la amortización de los parquímetros.
image-409362

En les bases de la licitació anul·lada definitivament seguint els criteris i informes favorables dels tècnics municipals i els servicis jurídics,hi havia preista la creació d’un total de 10.500 places d’aparcament de pagament, a raó de més de mil anuals, durant els huit anys de vigència de la concessió, “sense especificar ni detallar en quin barri ni sobre la base de quins criteris”.

Grezzi ha assenyalat igualment un altre dels aspectes que han portat a esta anul·lació definitiva i que té a vore amb els parquímetres a través dels quals es regula el temps d’estacionament. “S’establia un mecanisme d’amortització dels parquímetres, però al final se’ls podia portar el contractista, amb la qual cosa obtenia un doble benefici igualment contrari a l’interés públic.

El regidor ha assenyalat que després de posar punt final al procés de licitació d’este servici de l’ORA, s’iniciaran els treballs per a elaborar unes bases per a la seua contractació que sí que prioritzen l’interés públic.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.