La Junta de Govern Local adjudica les obres d’urbanització de Quatre Carreres per 700.000 euros

València Noticies | Redacción.- El regidor de Desenvolupament Urbà i responsable de les obres d’urbanització de la ciutat, Vicent Sarrià, ha anunciat que la Junta de Govern Local ha aprovat l’adjudicació del reinici i acabament de les obres del sector de Quatre Carreres, que van quedar paralitzades fa anys.

Vicent Sarrià.
image-396656

Sarrià ha recordat que l’agent urbanitzador va entrar en concurs de creditors i se li va confiscar la fiança dipositada per a poder fer front ara a l’acabament de les obres d’urbanització, per la qual cosa la inversió de 700.000 euros que s’adjudica no suposa cap cost per als ciutadans.

L’àmbit d’actuació de les obres del sector urbanitzable de Quatre Carreres comprèn els carrers d’Ángel Villena, Pintor Juan de Ribera Berenguer, entrada de Fava, Alcalde Gisbert Rico i Bomber Ramon Duart, entre altres.

Es duran a terme obres de pavimentació i construcció de voreres, posada en servici de l’enllumenat públic i semaforització, amb la previsió que queden totalment acabades en un termini de tres mesos. Els treballs aniran a càrrec de la contracta d’obres, reparació, renovació, construcció i manteniment de carrers i camins de la ciutat de València, PAVASAL SL, i està previst que s’inicien a final de juliol.

L’impuls d’estes obres d’urbanització del sector Quatre Carreres facilitarà la construcció dels edificis d’habitatges pendents, ja que a penes s’ha construït el 30 % dels 1.700 habitatges del sector, i es garantirà als veïns l’accés a altres punts del barri i una mobilitat segura per als vianants.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.