banner_990x90_EFE (1)

La junta de govern local aprova obres de millora en barris per més d’1,6 milions d’euros

S’habilitarà un parc per a persones amb discapacitat en Nou Moles

La Junta de Govern Local ha aprovat hui una sèrie d’obres de millores i adequació de serveis en diferents barris de la ciutat, per un import total que supera els 1,6 milions d’euros. Així ho ha donat a conèixer al final de la reunió el primer tinent d’alcalde, Joan Calabuig, qui ha explicat que es tracta d’accions que donen resposta “a reivindicacions de millores molt concretes, llargament sol·licitades pels veïns”

En este sentit, s’ha aprovat un pla per a la renovació de voreres en el barri de Sant Isidre, així com a l’entorn dels carrers Poeta Artola, Serpis i Vicente Gaos. I també l’execució d’obres d’adequació per a la urbanització del carrer Alcalà de Xivert.

Altres actuacions corresponen a la millora de l’accessibilitat i supressió de barreres arquitectòniques en diferents carrers. En este sentit, Calabuig ha anunciat un projecte per a disposar d’un nou mobiliari urbà adaptat en un parc accessible per a persones amb discapacitat. Es tracta d’una zona verda en el PAI (Pla d’Actuació Integral) Brasil-Navarro Cabanes, que abundarà en la consolidació del Pla. L’actuació es realitzarà amb la col·laboració de Cocemfe (Confederació Espanyola de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica).

En un altre ordre de coses, la Junta de Govern ha aprovat l’ampliació del personal del cos de Bombers amb 5 noves places per a oficials i altres 5 per a suboficials. A partir d’ara es nomenarà el tribunal qualificador de les proves d’accés.

El segon tinent d’alcalde, Jordi Peris, ha anunciat l’aprovació per part de la Junta de Govern del Pla de Recollida Selectiva de Vidre a Ciutat Vella, que va anunciar dies arrere la regidora de Medi ambient, Pilar Soriano.

Es tracta d’un nou programa pel qual es facilitarà als establiments hostalers el reciclatge d’envasos de vidre mitjançant un sistema d’arreplegada “porta a porta”, que s’implantarà, com a experiència pilot, a Ciutat Vella. Amb este servei gratuït, dirigit al col·lectiu que major quantitat d’envasos de vidre utilitza, s’incrementarà la quantitat de vidre reciclat en la ciutat, que actualment es xifra en 15,4 quilos de vidre per habitant i any, una xifra superior a la mitjana estatal.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.