banner_990x90_EFE (1)

Morera considera que el 20D “és el moment de donar visibilitat, veu i poder de decisió al poble valencià en el Congrés dels Diputats”

 El Consell Nacional del BLOC ratifica el protocol electoral en una votació telemàtica realitzada des de la matinada fins les 13 hores de hui.

 

El Consell Nacional del BLOC, en una votació virtual que s’ha celebrat des de la matinada de hui fins les 13 hores ha ratificat el protocol electoral per a les properes eleccions general del 20 de desembre. Per al secretari general del BLOC, “hui es tanca un llarg procés i comencem a treballar en una campanya intensa perquè el 20D és el moment de donar visibilitat, veu i poder de decisió al poble valencià en el Congrés dels Diputats i des de Compromís hem articulat eixa ferramenta al servei del nostre poble i que s’expressa en una plataforma electoral en la qual ha decidit també participar Podem”.

 Segons ha explicat Morera, “la situació de gravetat que viu el poble valencià en desocupació, en devaluació social, en pobresa, que té el seu origen en les decisions que es prenen a Madrid -que sempre ens han perjudicat amb una manca de finançament i d’inversió pública territorialitzada- requeria un acord històric i eixe acord l’estem aconseguint amb una candidatura valenciana potent que ens defense al Congrés dels Diputats, sense exclusions, sumant a totes aquelles persones i col·lectius que vulguen participar”.

 Per al dirigent valencianista, “eixe és el pas que hem donat, un pas difícil, perquè la configuració de la voluntat democràtica del nostre projecte requereix d’estos processos. Jo demane disculpes a la nostra organització perquè hem requerit en moltes ocasions eixa opinió, eixa voluntat, eixe dret a decidir que té la nostra organització, però finalment hem aconseguit donar pas a este gran objectiu: fer història i que el poble valencià estiga representat al Congrés dels Diputats amb una gran coalició que recull a Compromís, a Podem i a tots aquells que vulguen vindre a fer història amb nosaltres”.

 Respecte a la negativa d’EUPV de participar, Morera ha declarat que lamenta però que respecta la decisió presa democràticament en assemblea de no participar en la nostra plataforma electoral. Malgrat tot, ens trobem en un moment històric per a les valencianes i els valencians. Des del País Valencià hem creat una plataforma que ens donarà visibilitat a Madrid i anem a prendre decisions i anem a aconseguir, per primera vegada en la història, que se’ns tinga en compte a l’hora de decidir”.

 

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.