La llançadora d’ocupació de Castelló celebra l’acte de cloenda després de cinc mesos d’activitat

L’acte inclou una jornada de convivència entre els participants del programa, voluntaris, especialistes i empresaris

La Llançadora d’Ocupació de Castelló va començar a funcionar al juny com una nova estratègia púbic-privada en la lluita contra la desocupació juvenil, impulsada per l’Ajuntament de Castelló, la Fundació Santa María la Real i la Fundació Telefònica amb el cofinançament del Fons Social Europeu.

Després de cinc mesos d’intensa activitat, la llançadora arriba a la seua fi. Els seus participants han organitzat demà, dimarts 29 de novembre, una jornada amb la qual volen donar a conèixer el balanç de resultats aconseguit (amb quasi un 60% d’inserció laboral) i gaudir d’un matí de convivència amb totes les persones que els han recolzat en la seua cerca de treball.

L’esdeveniment començarà a les 10 hores en l’Edifici Quatre Cantons (carrer Al mig, 82) amb la inauguració oficial, a càrrec de l’alcaldessa de la ciutat, Amparo Marco, i de la regidora delegada de l’Àrea d’Innovació, Ocupació i Creativitat Ciutadana, Patricia Puerta. Minuts després prendran la paraula la tècnica de la Llançadora d’Ocupació, Marta Ledesma, i diversos participants, per a explicar què ha suposat per a ells el programa i com han avançat, tant en el personal com en el professional, després d’entrenar aqueixos mesos una cerca d’ocupació innovadora, col·lectiva, diferencial, visible i solidària.

La jornada continuarà a partir de les 11:30 hores amb la ponència “La felicitat com a clau competitiva”, a càrrec el coach Pascual Benet; per a finalitzar a les 13 hores amb el lliurament de diplomes als participants de la llançadora.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.