La Ravalera reivindicarà la terra i les tradicions en un nou cicle de teatre breu que començarà aquest divendres

Tres companyies participen en la cita que oferirà un total de sis passis a la Cambra Agrària de la ciutat, espai que s’estrena com a escenari

 

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló reprèn aquest cap de setmana el cicle de teatre breu La Ravalera que, en aquesta ocasió, estarà centrat en la terra i les tradicions sota el nom ‘Temps de guaret’. Durant els dies 2, 3 i 4 la Cambra Agrària de la ciutat acollirà per primera vegada aquesta proposta cultural que enguany busca reivindicar la presència de la terra, tant la que es cultiva com la que ha vist créixer els protagonistes dels espectacles, en una narració que fa proper el món que envolta l’obra.

Els passis seran divendres i dissabte a les 19.00 i a les 21.00 hores i diumenge a les 18.00 i a les 20.00. Cadascun d’ells comptarà amb tres peces de microteatre i un microconcert de la ma de les companyies Tremendes Teatre, Begoña Tena i Sense Nom.

El preu de les entrades és de 12 euros i permet veure les quatre xicotetes representacions a més de poder tastar una cervesa artesana o un suc de taronja. Les entrades es poden aconseguir a la llibreria Babel i a la Cambra Agrària durant els mateixos dies de les representacions a partir de les 18.00 hores.

Des de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament s’ha volgut destacar la rellevància del cicle de La Ravalera dins la programació habitual de la ciutat. “És un cicle tan genuí i senzill que sempre és ben acollit pel públic, ja siga durant aquesta edició de tardor com a la posterior de primavera, cita en la que es tornen a estrenar noves obres”, ha assegurat la regidora de l’àrea, Verònica Ruiz.

En aquesta edició d’estrena, a més, Cultura també donarà a conèixer l’espai de la Cambra Agrària, “un lloc que de vegades resulta un poc desconegut per a la població i que agafarà força amb les representacions centrades, precisament, en la terra i la presència agrària a la nostra ciutat”, segons Ruiz. De fet, el cicle ha estat plantejat per presentar l’espai.

Tal i com expliquen des de la regidoria de Cultura, l’organització de La Ravalera va preveure la participació de les tres companyies, que són noves a la cita, i els hi va encomanar expressament la preparació d’una obra que tinguera relació amb la terra i l’agricultura. “Tota la temàtica de la present edició naix i es basa en la presència del camp, des de l’escenari fins a la temàtica”, ha clos la regidora.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.