La Marina de València celebrarà la seua Festa Aniversari amb activitats nàutiques i culturals per a tota la família 

Ambiente familiar Aniversari LMdV 2017
– El 15 de setembre, la jornada “L’any de la mar”, familiar i gratuïta, comptarà amb foodtrucks i actuacions musicals com les de The Excitements, Ramonets o Dani Miquel.

– La gymkana inflable més gran del món ocuparà la Plaça de la Sal, al costat de la pèrgola.

– Modalitats nàutiques tradicionals i actuals estaran presents a través d’exhibicions, regates i activitats obertes a tots els públics.

València, 27 d’agost de 2018- Oberta, diürna, familiar, gratuïta, cultural i nàutica. Així serà la XI Festa Aniversari de La Marina de València, que se celebrarà el proper 15 de setembre des de les 11h a les 23h en el recinte marítim. Amb el lema “L’any de la mar”, el Consorci València 2007 pretén acostar a la ciutadania les múltiples formes de gaudir de la mar i de la marina, un dels pols més actius de la ciutat, on conflueix la nàutica, la cultura i la innovació en una programació anual continu d’activitats. Durant la jornada del dissabte 15, la dàrsena històrica vibrarà amb una gran varietat de propostes, on destaquen els concerts de The Excitements, Ramonets o Dani Miquel, exhibicions com les de vela llatina o pesca de carro valencià, regates com les

 

de Vela Lleugera de Persecució, radio control o la II regata gastronòmica Cuina A Bord, i activitats obertes com les de ioga en paddle, SUP o vela. A més, hi haurà foodtrucks i en la Plaça de la Sal s’instal·larà la gymkana inflable més gran del món.

La Festa Aniversari és una mostra més d’una bateria d’accions que s’emmarquen en l’estratègia de fomentar l’apropiació ciutadana, la integració dels Poblats Marítims i l’activació econòmica de la Marina de València.

Programació cultural per a tota la família

La recuperada pèrgola modernista serà l’espai on es desenvoluparà l’activitat cultural, dirigida a tota la família i d’entrada lliure i gratuïta. Este escenari s’obrirà a les 11h, amb l’inici de jocs tradicionals de fusta gegants. A les 13h, actuaran Dani Miquel i els ma me mi mo músics, amb propostes creatives que neixen de les cançons de la cultura valenciana. A les 17h, teatre familiar de la mà de Xavi Castillo i les històries medievals, uns divertits joglars que captivaran amb rondalles populars, en una posada en escena on faran participar, reflexionar i riure a tots els públics. A les 19h, serà el torn de Ramonets, que oferiran el seu nou espectacle musical per a grans i menuts. Finalment, tancarà la jornada el concert de The Excitements, un dels millors grups musicals de soul del nostre país que ha posat ballar a mitja Europa.

A més, en la Plaça de la Sal, al costat de la pèrgola, se situarà la gymkana inflable més gran del món, gràcies a la col·laboració de Dies de Parc. Es tracta d’un circuit amb divertides proves per a xiquetes i xiquets, situat sobre un inflable que mesura 65 metres de llarg i 25 metres d’ample.

Nàutica: exhibicions, regates i activitats obertes

La nàutica regnarà en La Marina de València a través d’un continu d’activitats. Els amants de les tradicions, podran gaudir d’una exhibició de vaixells de vela llatina (16h) i de pesca de carro valencià (11h), així com del concurs de pesca d’altura (pesatge a les 15h, en la pèrgola). També tindran lloc altres exhibicions aquàtiques, com la de windsurf amb Foil (13:30h) o la de salvament marítim amb helicòpter (16:30h). A més, se celebraran tot tipus de regates: competicions de vela oberta infantils i juvenils, de les modalitats Taz i Topaz, organitzades per la Federació de Vela Comunitat Valenciana (12h); la regata de Vela Lleugera de Persecució (14:30h), a càrrec de Marina València Sailing Club; regates de ràdio control (12h); o la regata gastronòmica II Cuina Bord, on els equips participants hauran de cuinar el millor plat amb un ingredient secret durant tres milles de navegació. Les persones interessades encara poden inscriure’s en la II Cuina Bord, fins al 8 de setembres, des del web www.lamarinadevalencia.com.

El públic assistent tindrà també l’oportunitat de practicar activitats aquàtiques. L’Escola Municipal de Vela i la Federació de Rem de la Comunitat Valenciana obriran les seues portes i realitzaran proves. I empreses situades també en La Marina oferiran la possibilitat de provar el ioga en paddle (12:30h, en Ocean Republik) i el paddle SUP (13:30h, en Anywhere Water Sports).

Paral·lelament, la gastronomia estarà present durant tota la jornada amb els foodtrucks de Unik, Yocomotuarte i Luxúria. I el públic podrà admirar també una

 

exposició amb les fotografies seleccionades en el II Concurs de Fotografia de la Marina de València, la inscripció del qual segueix oberta fins al 3 de setembre, a través del web www.lamarinadevalencia.com
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.