La millora de la xarxa de proveïment situa el rendiment hidráulic en el 82 per cent

València Noticies | Redacció.- El regidor de Cicle Integral de l’Aigua, Vicent Sarrià, ha destacat este matí que la millora i renovació constant de la xarxa de proveïment ha permés que València tinga un rendiment hidràulic que ronda el 82 per cent i que s’haja reduït l’aigua no registrada en més d’1 milió de m3/any.

vicent-sarria
image-428682

Un estalvi que, ha apuntat, es traduïx en una reducció dels costos energètics i, per tant, de les emissions de CO2 en 70 tones/any. A més, ha precisat que València potabilitza aigua per al més del milió i mig d’habitants de tota la seua àrea metropolitana.

Així ho ha explicat durant la seua intervenció en la inauguració del XI Congrés Internacional de l’Associació Espanyola de Dessalació i Reutilització (AEDyR) celebrada hui en el Palau de Congressos, on ha assenyalat que mesures com la sectorització de la xarxa o la implantació de la telelectura en un 90 per cent dels 430.000 comptadors de la ciutat.

Igualment, ha ressaltat que la xarxa de baixa pressió de València permet utilitzar l’aigua per a reg, neteja amb aigua i refrigeració sense haver de recórrer als rius. Sarrià ha apostat per seguir avançant en depuració i reutilització d’aigua per a destinar-la a usos agrícoles.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.