La Mostra Internacional de cinema Educatiu se celebrarà al Palau de la Música

Valencia Noticias | Redacción.- La regidora de Cultura, Glòria Tello, ha assistit este matí a la presentació del cartell de la IV edició de la MICE (Mostra Internacional de Cinema Educatiu), que s’ha celebrat este matí en la seu del Consell Valencià de Cultura.

El president del CVC, Santiago Grisolía, ha donat a conèixer la imatge d’este esdeveniment que, com és conegut, se celebrarà per primera vegada en el Palau de la Música. Es tracta d’una iniciativa reconeguda i guardonada en diferents països, guardonada, que compta amb organitzadors valencians, i a la qual l’Ajuntament vol donar suport.

La MICE és un festival audiovisual amb una clara pretensió educativa, que es celebrarà entre els dies 23 i 28 de febrer de 2016. Durant estos dies es projectarà una sèrie de pel·lícules fetes en entorns d’aprenentatge, com el documental ‘Five days to danse’, dirigit pels valencians Pepe Andreu i Rafa Molés, rodat en l’aula d’un institut, que serà el film que tancarà el festival.

També hi haurà espai per a la formació de nous públics, amb produccions com la tailandesa ‘Buffalo Rider’. El seu director, Joel Soisson, i alguns dels actors que la protagonitzen estaran presents en la mostra per a respondre les preguntes dels assistents.

Es año se celebrará por primera vez en el Palau de la Música.
image-274950

La regidor de l’àrea de Cultura, Glòria Tello, ha destacat que “la cessió de la sala Rodrigo del Palau de la Música a la MICE respon a la voluntat d’este equip de govern de no donar l’esquena mai a projectes culturals de qualitat, que a més estan fets per valencians i que fins ara solament havien trobat en l’estranger el suport que mereixen també des d’este Ajuntament”. D’altra banda, ha afegit que “la nostra voluntat és anar obrint i acostant cada vegada a més ciutadans un contenidor cultural tan important com el Palau de la Música”.

El Kineko Kids Film Festival de Tòquio és la mostra de cinema col·laboradora en aquesta pròxima edició a València. Retornarà així la visita que ja els va fer la MICE durant la celebració del festival a Japó. De fet, col·laboracions com esta són habituals. La mostra valenciana ha treballat ja juntament amb molts altres festivals de tot el món, com el Festicortos argentí, el Busan Kids International Film Festival sud-coreà, el Kids for Kids del Regne Unit o l’Eureka Children’s Film Festival de Taiwan. Tots ells han participat en alguna de les edicions de la MICE i també han rebut la participació del festival valencià en les seues edicions pròpies, amb l’oportunitat que açò comporta per a exhibir el potencial i la qualitat de l’audiovisual educatiu fet a València.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.