La nova xarxa de l’EMT es consolida amb una pujada del 7’88% els set últims mesos

València Notícies | Redacció.- L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València està consolidant la primera fase de millora de la seua xarxa amb set mesos consecutius d’augment de la demanda. De fet, el mes d’octubre es va tancar amb 718.512 passatgers més, la qual cosa suposa un increment de 9,06% fins a arribar als 8.653.397 de validacions el mes d’octubre.

A 31 d’octubre, l’EMT ha portat durant l’any 2016 76.911.130 persones, quatre milions i mig més de viatgers que al mateix periode de l’any passat. En els últims set mesos la pujada de viatgers respecte a 2015 és del 7,88%.el-aumento-de-la-demanda-se-acompana-de-la-contratacion-de-122-nuevos-conductores-para-la-emt

Des de l’EMT es feliciten de l’increment de viatgers que, recorden, se suporta sense cap aportació de l’estat central. “Que els valencians trien l’EMT per a viatjar en un nombre cada vegada major suposa un estímul per a continuar treballant en la millora del servici de transoprt públic perquè siga un referent del nou model de mobilitat de València”, ha destacat el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi.

Amb eixa intenció “s’ha fet una forta inversió i esforç en la part del personal”, sobretot en la contractació de conductors i conductores. Enguany s’han contractat 122 conductors, que han permés el reemplaçament de jubilacions i baixes indefinides. A més, s’ha incrementat la plantilla fins a les 1.174 persones, la qual cosa suposa 76 conductors més que a començament d’any, moment en què el nombre de conductors era de 1.108.

Cal destacar que en els quatre anys que van de de maig del 2011 a maig de 2015 les xifres de contractació van ser “clarament molt més baixes i van arribar tan sols a 69 persones. Això vol dir que en un any ja hem sobrepassat la xifra de contractacions dels últims quatre anys del PP”, ha dit Grezzi.

L’altre gran objectiu per a fer front a esta demanda que va en augment és disminuir l’edat mitjana dels autobusos. Per això, el 2016 s’han comprat 40 nous vehicles i enguany es renovarà la flota amb 37 nous autobusos de tecnologia híbrida, 14 dels quals sónarticulats i dos elèctrics.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.