La Plataforma 2015 i Más presenta els seus estudis a Emili Altur

SONY DSC

El diputat de Cooperació Municipal continua amb el calendari de reunions amb les ONG

El diputat de Cooperació Municipal, Emili Altur, s’ha reunit amb la Plataforma 2015 i Més a la seu de la Diputació de València per mantenir una primera presa de contacte i conèixer el treball que desenvolupa la plataforma, que reuneix 19 ONGD per a dur a terme accions que incidisquen en el desenvolupament humà.

En aquesta trobada, el diputat s’ha compromés a analitzar al costat dels tècnics de la institució provincial els dos estudis presentats per la plataforma, ja que «el propòsit d’aquests estudis és racionalitzar i objectivar els criteris de com ha de ser la política en el desenvolupament del Pais València , en aquest cas de la província de València», ha explicat Altur.

Així mateix, el diputat s’ha mostrat satisfet que hi haja grups de persones que treballen en aquest sentit i ha declarat que «hi ha gent altruista que dedica el seu temps lliure, la seua saviesa i el seu coneixement en benefici de la gent. Tota ajuda i col·laboració per part de les administracions publiques a aquestes ONG sempre serà poca».

Per la seua banda, el coordinador tècnic de la Plataforma 2015 i Més a València, Juanjo Iborra, ha manifestat el seu agraïment al diputat per rebre’ls i esperen comptar amb la col·laboració de la nova Diputació.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.