BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

La Plataforma Salvem El Cabanyal Canyamelar Cap de França, en suport als treballadors de RTVV

Els veïns i veïnes de la Plataforma Salvem el Cabanyal, dóna tot el seu suport als treballadors de Canal 9, després del vergonyós comunicat de tancament donat per la Generalitat Valenciana.

salvem-el-cabanyal

És indignant l’actitud del president Fabra, prenent una decisió d’enorme transcendència per a tots els valencians i valencianes, tancant la RTVV pública que és de tots i que hi ha mal gestionat al llarg de tots estos anys, sense assumir cap responsabilitat.

No podem permetre que este fet tan greu no provoque dimissions immediates.

Sempre hem defés una televisió pública en valencià i de qualitat.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.