La pluja, protagonista d’El Corte Inglés de Galotxa

En el carrer de Montserrat no es va poder jugar la partida de primera per la pluja del dissabteLa huitena jornada del Campionat Autonòmic de Galotxa, gran premi El Corte Inglés va estar marcada per la pluja, que va impedir que es completaren dues de les partides de la máxima categoría.

Els vigents campions, el Kiwa Quart, va visitar el carrer d’Albuixech, en la que es preveía com la partida de la jornada, ja que els dos equips contrincants figuraven empatats al capdavant de la taula. Lamentablement per als interesos de l’equip de l’Horta Nord, la partida no va anar com esperaven i el marcador de 20 a 70 els allunya de la primera posició, tot i que encara defensen el segon lloc. L’altra previsible gran partida de la jornada, on s’enfrontaven el tercer i quart classificat, el Lanzadera Montserrat i l’Ovocity Marquesat, havia de ser suspessa per la climatología, que impedia l’inici de la mateixa. Altra partida que si es va poder disputar fou la que tenia al Caixa Popular Meliana i l’Electrofassar Massalfassar com a protagonistas en el carrer “Tio Vicent” de Meliana. El resultat final de la mateixa, 45 a 70, donava els tres punts en joc als visitants, que es separen de la última plaça del grup, que ocupa l’equip de Meliana. Per últim, l’Ajuntament de Beniparrell i el Faura no pugueren completar la seua partida, quedant el marcador 35 per 30 quan els jugadors participants es veien obligats a deixar de jugar al carrer de Beniparrell per la intensa pluja, gran protagonista de la vesprada del dissabte.

Afortunadament, les partides de la competició juvenil si que es varen poder disputar en la seua totalitat. El Caixa Popular Meliana va fer valdré la seua solvent victoria, 50 per 10, davant l’Electrofassar Massalfassar per a refermar-se al capdavant de la classificació. Els segons classificats, l’Ajuntament de Beniparrell, guanyaren en casa davant el Faura, pero amb major dificultat, quedant el marcador en un 50 a 35 que quasi atorga un punt als del Camp de Morvedre. L’Ovocity Marquesat va aconseguir els tres punts en la seua visita al Lanzadera Montserrat, mentre que l’Albuixech no deixava sumar cap joc als seus rivals de l’Auto. Jamar Quart.

Classificació 1ª categoría – 8ª jornada:
1.-Kiwa Quart A – 19 punts
2.-CPV Albuixech A – 16 punts
3.-Lanzadera Montserrat A – 13 punts
4.-CPV Faura A – 12 punts
5.-Ovocity Marquesat A – 12 punts
6.-Ajuntament Beniparrell A – 9 punts
7.-Electrofassar Massalfassar A – 5 punts
8.-Caixa Popular Meliana A – 1 punt
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.