La Policia Local d’Alboraia localitza un ancià desaparegut

València Notícies | Redacció.- Una dotació de la Policia Local d’Alboraia ha donat durant la nit del dimecres 25 de gener amb una persona d’avançada edat que es trobava perduda i desorientada. L’ancià, que ha sigut localitzat en la zona del centre històric a les 05.14 de la matinada, figurava com desaparegut des del matí del dimarts en la Comissaria de CNP del Districte de Trànsits.El anciano figuraba como desaparecido desde la mañana del martes.

Els agents de les forces de seguretat van sol·licitar una unitat sanitària per a atendre a l’home, que presentava lesions en la cara i en les mans, a més de senyals de desorientació i anava vestit amb roba de poc abric. També van contactar telefònicament amb el fill de l’ancià, que es va presentar en el lloc per a fer-se càrrec del seu pare.

El subjecte pateix un principi de demència senil i portava perdut des del matí del dimarts, quan va eixir a passejar i no va acudir de tornada al domicili. No recorda com havia arribat a Alboraia ni com s’havia fet les lesions, encara que creia que havia caigut. Afortunadament, no patia hipotèrmia per les baixes temperatures.

L’afectat, que resideix a València, ha sigut traslladat a l’Hospital Clínic de la ciutat amb el seu fill. La Policia Local recorda que, davant qualsevol cas de sospita, qualsevol ciutadà pot possar-se en contacte amb els agents cridant al 96 185 6000.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.