La policia local estudia solucions amb els comerciants del Marítim per a atraure més negocis al barri

sandra_gomez_vecinos_maritimo
image-255139
Sandra Gómez continua reunint-se amb entitats veïnals i col.lectius

La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez s’ha reunit amb representants de l’Associació de Comerciants, Industrials i Professionals del Marítim (ACIPMAR) per a estudiar mesures que faciliten la reactivació de l’economia del barri i puguen permetre obrir més negocis al Cabanyal-Canyamelar.
En la reunió, tant la regidora Sandra Gómez com els representants d’ACIPMAR han coincidit a abordar aquelles qüestions més urgents per millorar a curt termini la imatge del barri i d’esta forma atraure noves inversions. En concret, s’ha tractat la situació del mercat ambulant dels dijous, zones d’aparcament, situació de les terrasses, estat de determinades places o problemes derivats de la venda il·legal de ferralla.
Des de la regidoria de Protecció Ciutadana s’ha informat a ACIPMAR que totes les qüestions plantejades requereixen “en molts casos de la participació d’altres regidories de l’Ajuntament de València”, ha indicat Sandra Gómez qui s’ha compromès a treballar conjuntament amb la resta d’àrees per a impulsar i reactivar econòmicament el barri quant.el més aviat possible.
La regidora Sandra Gómez també s’ha reunit hui amb el president de l’Associació de Veïns de Benimaclet, Antonio Pérez, per a buscar solucions als problemes que té este barri. Han abordat mesures per a solucionar els problemes derivats de l’incompliment d’alguns establiments de l’ordenança que regula l’ocupació de la via pública per part de les terrasses, així com la situació de l’alquería Serra i el problema de botellot que hi ha en determinats punts del barri.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.