BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

La Policia Local invertix 200.000 euros perquè cada agent dispose de la seua pròpia emissora prtàtil

València Noticies | Redacció.-La Policia Local de València ha anunciat una inversió de 200.000 euros amb els quals adquirirà emissores portàtils que permetran que cada agent dispose d’una pròpia i individual a partir de la tardor d’enguany.

Se pretende mejorar los medios materiales con los que trabajan los policías locales de la ciudad.
image-397388

Es tracta d’una important inversió amb la qual es pretén millorar els mitjans materials amb què treballen els policies locals de la ciutat i un esforç en la modernització del cos.

“Hem donat resposta a una reivindicació històrica per part del cos de policia local: que cada agent comptara amb la seua pròpia emissora i no haguera de compartir-la”, ha assenyalat la regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez.

Gómez ha afirmat també que “amb això pretenem, sobretot, dotar de millors mitjans materials als nostres policies perquè puguen exercir el seu treball en les millors condicions possibles”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.