La prestigiosa escola Yehudi Menuhin de Londres arriba al Palau amb Lorena Cantó i Ursula Perks

El Péndulo | Redacció.- Dos destacades alumnes de la prestigiosa escola de música Yehudi Menuhin de Londres, la viola valenciana Lorena Cantó i la pianista Ursula Perks, debuten demà dimarts (19:30 hores) al Palau de la Música, per interpretar un programa molt exigent i virtuós en què destaca la “Sonata per a arpeggione i pianoforte” de Franz Schubert, així com la “Märchenbilder” de Robert Schumann, el “Konzertstück” de George Enesco i la Dansa dels cavallers del “Romeu i Julieta” de Serguéi Prokòfiev.lorena-canto

Lorena Cantó és filla de Santiago Cantó, professor solista de viola de l’Orquestra de València, i va ser admesa als 16 anys en l’escola de música Yehudi Menuhin  de Londres com a deixebla de Borís Kucharsky, sent la primera viola espanyola que va ingressar en eixa institució. Ursula Perks s’inicia en el piano als 5 anys i quatre anys després ingressa en la mateixa escola, sota la tutela de Ruth Nye.

L’escola de música Yehudi Menuhin està especialitzada en joves amb alta capacitat musical i va ser fundada pel mític violinista i viola Yehudi Menuhin. Els seus alumnes i professors realitzen més de 250 concerts a l’any. Entre les seues activitats, a banda de les classes de música dels més destacats solistes internacionals, s’ensenyen assignatures tan diverses com ara idiomes, matemàtiques i cultura general, així com yoga i tècnica Alexander, entre altres.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.