La Ravalera torna a Castelló a la fi de mes amb cinc noves peces de microteatre

Cartell Fira La Ravalera 2017La tercera edició de la fira de teatre breu tindrà lloc els caps de setmana del 21, 22 i 23 i 28, 29 i 30 amb la participació de 5 companyies

Castelló comptarà pròximament amb una nova edició de la fira de teatre breu organitzada per la companyia La Ravalera en col·laboració amb la Regidoria de Cultura, la Fundació Dávalos- Fletcher i la Universitat Jaume I.
Així, els caps de setmana del 21, 22 i 23 i 28, 29 i 30 d’abril, la ciutadania de Castelló podrà gaudir de cinc peces de microteatre en espais peculiars de Castelló, com són una antiga capella, un obrador d’una carnisseria o una casa pairal. Les peces de microteatre, com sempre, han sigut creades especialment per a la fira per cinc companyies de Castelló i voltants: Comboi Teatre, El Teatro del Contrahecho, Etèria, Paraules d’Aire i La Ravalera. Les funcions seran els divendres i dissabtes a partir de les 20.00 hores i els diumenges a partir de les 19.00 hores.
Cal destacar que les entrades ja estan a la venda i els itineraris es poden comprar per anticipat en la Llibreria Babel de Castelló. A més, durant la fira també es podran adquirir entrades per a una sola peça en la taquilla que hi haurà en la plaça de l’Herba, davant de la Casa Abadia, des d’una hora abans de l’inici de les funcions. El preu de cada peça és de 3 euros i es poden veure les cinc peces en un sol dia fent un itinerari que val 12 euros.
A més, es pot trobar més informació sobre aquesta interessant fira en el facebook de la Ravalera Teatre.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.