La regidora de Ciutadans (C’s) María Dolores Jiménez visita el CIE de Zapadores

València Noticies | Redacció.- La regidor de Ciutadans (C’s) València, María Dolores Jiménez, ha visitat este matí el Centre d’Internament d’Estrangeria (CIE) de Zapadores, a València, per a comprovar ‘in situ’ l’estat de les instal·lacions així com les condicions en què es troben tant els interns com els efectius que realitzen la seua labor en el centre.

La concejal de C' class=
image-381443

Després de la visita, la regidor de C’s ha tingut una trobada amb als efectius de la Policia Local que exercixen les seues funcions en la Comissaria de Sapadors. “Sandra Gómez hauria de preocupar-se més per les condicions en què treballen els policies i bombers de la ciutat de València i entre les seues obligacions està el visitar un a un tots els llocs, comissaries, retenes i postes on el seu personal complix els seus funcions”, ha declarat Jiménez.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.