La regidora María Oliver portarà la Senyera el 9 d’Octubre

València Notícies | Redacció.- Els portaveus del Govern de la Nau han acordat que la regidora d’Educació i Acció Cultural, María Oliver, serà l’encarregada de portar la Reial Senyera en la processó cívica del 9 d’Octubre. A més, també s’ha decidit que l’any que ve serà el torn de la regidora Desenvolupament Econòmic, Sandra Gómez.María Oliver.

Així ho ha exposat l’alcalde Joan Ribó abans del Ple de setembre, que se celebra hui a l’Ajuntament. “Anem a posar en marxa tota la dinàmica administrativa perquè enguany siga així”, ha dit Ribó. Per la seua part, la regidora María Oliver ha exposat que és un orgull i “que és molt simbòlic que siga la ciutadania que ha arribat a les institucions, la que porte la Senyera enguany”.

Al mateix temps, l’alcalde ha explicat que “encara que no siga operatiu encara, l’any que ve s’ha consensuat que porte la Senyera la regidora Sandra Gómez”. Oliver i Gómez portaran així la Reial Senyera, després que l’any passat el portaveu de Ciutadans, Fernando Giner, en fóra l’encarregat.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.