La regidoria de Cultura porta la música de Banda als carrers, barris i pobles de València

El Péndulo | Redacció.- Fins a un total de 25 concerts estan omplint de música la ciutat i els pobles de València, fins al proper 22 de desembre. L’Ajuntament i la Coordinadora de Societats Musicals Federades de la Ciutat de València (COSOMUVAL) coordinen tres cicles de concerts de bandes de música de la ciutat i els pobles de València, anomenades ‘Música al carrer’, ‘Cultura als barris” i “Cultura als pobles”. D’esta manera, el proper diumenge 28 de maig, a les 12:00 hores, actuarà a la Llotja la Sociedad Ateneo del Puerto, i al parc de Benicalap la Sociedad Musical Poblados Martítimos.

Bandas de música en lso barrios de Valencia.

 Segons ha explicat la regidora de Cultura i presidenta del Palau de la Música  Glòria Tello, “hem aprofundit en la nostra determinació de portar la cultura a tots els racons de la ciutat i és per això que volem no només que s’escolte en els carrers, sinó estendre-la també als barris i als pobles de València, perquè la nostra música siga compartida per totes i tots”.

 Estos cicles potencien els arrels tradicionals musicals entre la ciutadania i donen suport des d’un vessant administratiu i institucional a les associacions musicals valencianes. En este sentit, Glòria Tello ha destacat que “tenim unes bandes a la ciutat plenes de qualitat, que formen part del teixit social de la ciutadania i és per això que hem de donar-les suport i el reconeixement que es mereixen”.

 La música està arribant així a diverses localitzacions repartides per tota la ciutat i els pobles de València: la Llotja, la plaça Drassanes, els parcs de Capsalera i Benicalap, el mercat de Colom i els Jardins de Vivers, els pobles de Massarojos, Benimamet i Castellar-Oliveral i els barris de Tendetes, Llum, Arrancapins, Patraix, Malilla, Sant Marcel·li, Orriols, Aiora i Sant Antoni.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.