BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

La regidoria de Parcs i Jardins ha encetat hui el manteniment i la poda dels 851 metres de bardissa de l’avinguda de Peris i Valero

València Notícies | Redacció.- Hui han començat les tasques de manteniment des de la plaça Sanchis Guarner i aniran avançant per l’avinguda Peris i Valero al llarg de tota la setmana fins al pont de l’Àngel Custodi (en el llit del jardí del riu Túria).Poda Peris i Valero.

Els treballs acabaran divendres i es desenvolupen de 9 a 13 hores, en coordinació amb la Regidoria de Mobilitat Sostenible, ja que els treballs impliquen la restricció d’un carril de circulació per garantir la seguretat dels treballadors. Un equip de sis persones duu a terme este treball de jardineria en una de les avingudes més importants de la ciutat. La regidora de Parcs i Jardins, Pilar Soriano, ha dit que “és necesari realitzar este tipus de treballs de manteniment per tindre la jardineria de la ciutat en les millors condicions possibles, per això agraïm la col·laboració ciutadana a l’hora de circular amb especial prudència per esta via de la ciutat durant esta setmana”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.