La regidoria de Parcs i Jardins ha encetat hui el manteniment i la poda dels 851 metres de bardissa de l’avinguda de Peris i Valero

València Notícies | Redacció.- Hui han començat les tasques de manteniment des de la plaça Sanchis Guarner i aniran avançant per l’avinguda Peris i Valero al llarg de tota la setmana fins al pont de l’Àngel Custodi (en el llit del jardí del riu Túria).Poda Peris i Valero.

Els treballs acabaran divendres i es desenvolupen de 9 a 13 hores, en coordinació amb la Regidoria de Mobilitat Sostenible, ja que els treballs impliquen la restricció d’un carril de circulació per garantir la seguretat dels treballadors. Un equip de sis persones duu a terme este treball de jardineria en una de les avingudes més importants de la ciutat. La regidora de Parcs i Jardins, Pilar Soriano, ha dit que “és necesari realitzar este tipus de treballs de manteniment per tindre la jardineria de la ciutat en les millors condicions possibles, per això agraïm la col·laboració ciutadana a l’hora de circular amb especial prudència per esta via de la ciutat durant esta setmana”.


 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.