La regidoria d’Igualtat aborda les emocions i les habilitats socials amb homes per a previndre la violència masclista

València Notícies | Redacció.-  Una dotzena d’homes, derivats dels centres de servicis socials de l’Ajuntament de València participen en el primer taller d’experiències que se celebra al Centre Municipal de Sevicis Socials de Patraix. Després d’assistir a la primera de les huit sessions d’este taller, la regidora d’Inserció Sociolaboral, Isabel Lozano, ha explicat que es tracta d’una iniciativa amb la qual es treballarà molt l’autoestima, el reconeixement i la gestió de les emocions, així com les habilitats socials d’homes que mai han tingut la possibilitat de treballar-les”.

Cursos para hombres sobre violencia machista.

L’objectiu general d’este taller, anomenat “Benestar i salut: un taller emocionant”, és potenciar els recursos personals dels participants perquè aconseguixen sentir-se bé amb ells mateixos, i arriben a establir i mantindre relacions interpersonals gratificants amb l’objectiu de previndre la violència masclista”.

La regidora ha explicat que, a més de treballar  l’autoestima i les habilitats socials des de les noves masculinitats, amb esta iniciativa l’Ajuntament preten “trencar amb estereotips de gènere especialment perjudicials per als homes, obrir la porta per a contactar amb les seues emocions i que tinguen cura de la seua pròpia salut.”

“L’autoestima ens permet, en una àmplia visió, no descuidar i potenciar els propis recursos i possibilitats en el nostre dia a dia. Ens ajuda a fer front a situacions adverses i trobar noves oportunitats d’una manera saludable i satisfactoria”, ha aclarit Isabel Lozano, qui també ha explicat “que hi ha molt de marge per aprendre a ser i a estar d’una altra manera en el món, i amb estos tallers avancem cap a relacions més igualitàries i en la prevenció de la violència de gènere”.

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.