La renovació de la font de Les Drassenes permer un estalvi energètic del 52 per cent

València Notícies | Redacció.- La renovació de la font de les Drassanes, que es troba en la plaça del Tribunal de les Aigües, al costat de l’avinguda del Port, permetrà l’optimització d’un 52 per cent de l’energia necessària per al seu funcionament. Així ho ha explicat hui el regidor de Cicle Integral de l’Aigua, Vicent Sarrià, qui ha convidat els ciutadans i les ciutadanes perquè gaudisquen de la nova il·luminació nocturna d’esta font, que començarà a funcionar demà dissabte.

fuente-de-las-atarazanas

El regidor ha recordat que, amb la reforma d’esta font, ja en són tres les reformades (Vera, monument a Sorolla i plaça del Tribunal de les Aigües) en el Districte Marítim de València. Segons ha explicat, els treballs han consistit bàsicament en la substitució del grup motobomba existent, per un conjunt de tres motobombes per a un dels jocs de la font ornamental, amb una reducció de la potència instal·lada, però mantenint les exigències hidràuliques.

Així mateix, s’ha procedit a la instal·lació de variadors de velocitat, que permeten el control hidràulic i la seua regulació en altures preestablides en funció de la velocitat del vent. També s’ha dut a terme la modificació en els circuits hidràulics d’aspiració/impulsió existents, l’adaptació del quadre general de comandament i protecció, així com la substitució dels projectors existents per projectors amb llums de tecnologia LED d’acer inoxidable amb IP-67, de major rendiment mantenint els nivells lumínics.

El regidor de Cicle Integral de l’Aigua ha destacat que, amb esta intervenció, “a més d’optimitzar el potencial hidràulic, s’ha obtingut una reducció de potència instal·lada del 52 per cent”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.