BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

La Ribera de Xúquer estrena la seua Aula CdT

El Consorci de La Ribera ha inaugurat hui la nova Aula CdT de la Ribera de Xúquer, que està situada a l’Oficina Comarcal de Turisme d’Algemesí. L’acte ha comptat amb la presència de Josep Gisbert, director d’estratègia territorial turística de Turisme Comunitat Valenciana; Marta Trenzano, alcaldessa d’Algemesí, i Òscar Navarro, president del Consorci de La Ribera, així com nombrosos alcaldes i tècnics de turisme de la comarca. El propòsit d’aquesta nova Aula CdT és oferir formació als professionals del sector turístic de la Ribera de Xúquer, tant de l’àmbit públic com privat, amb l’objectiu de millorar la qualitat de l’oferta turística de la comarca. En finalitzar la inauguració, Turisme de la Comunitat Valenciana ha presentat les seues Jornades d’Hospitalitat Turística, una iniciativa destinada a millorar l’actitud i el servei del personal en contacte amb els turistes i de la ciutadania en general, per a contribuir a fer de la Comunitat Valenciana, i de la Ribera de Xúquer en particular, una destinació reconeguda pel seu caràcter hospitalari.

Processed with VSCO with j5 preset

Processed with VSCO with j5 preset

La creació de la nova Aula CdT, que forma part del Pla de Dinamització i Governança Turística de la Ribera de Xúquer, pretén ser un motor per a formar als professionals de la comarca. “La comarca té un gran potencial turístic, té un encant especial i la possibilitat de comptar amb una oferta de turisme actiu, cultural i gastronòmic. Hui en dia es busca un turisme de qualitat i no de massificació, per això duguem a terme el projecte de dinamització turística, per a provocar que el nostre producte turístic siga atractiu per al visitant” ha assegurat Òscar Navarro, president del Consorci de La Ribera.

“Si volem optar a l’excel·lència, el coneixement és bàsic i fonamental”, ha assenyalat l’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, qui ha puntualitzat que, al no disposar de sol, platja o muntanya, la localitat deu apostar per altres tipus de turisme que estan a l’alça, com ara el cultural, i confiem en què la formació en l’aula servisca per a seguir amb aquesta línia positiva que portem”.

Finalment, el director d’estratègia territorial turística de Turisme Comunitat Valenciana, Josep Gisbert, ha presentat el programa d’Hospitalitat Turística, que aposta per fomentar l’hospitalitat com a valor turístic competitiu i diferencial. “El turisme és un servei que es presta, i en tot servei és fonamental el capital humà, ja que l’experiència turística està formada per elements tangibles i intangibles, i aquests últims han de veure amb la forma de ser i la professionalitat del servei”, ha assenyalat Gisbert.

Per a finalitzar, Tono Franco, de Globaldit, ha presentat els objectius, contingut i característiques de les accions formatives del programa.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.