La Strauss Festival Orchestra porta el Concert de Cap d’Any al Palau de la Musica

El Péndulo | Redacción.- La Strauss Festival Orchestra interpretarà demà dimarts, a les 20:00 hores, al Palau de la Música, el seu ‘Gran Concert de Cap d’Any’ que està inspirat en la cèlebre cita musical que cada any se celebra a Viena. D’aquesta manera, el públic valencià podrà escoltar una cuidada selecció dels millors valsos, polques i marxes de la família Strauss, que estaran acompanyades pels ballarins del Strauss Festival Ballet.

La Strauss Festival Orchestra está integrada por profesores y solistas de la mayor calificación musical.
image-290865

Es tracta d’un gran cos de dansa que amb les seues estilitzades coreografies i lluminosos vestuaris, restituïx un aspecte essencial a l’hora d’abordar aquestes conegudes composicions musicals, ideades per acompanyar la dansa. Entre les obres que s’interpretaran, destaquen ‘Napoleó’, ‘Festa de les flores’, ‘El baró gitano’, ‘Sang vienesa’, ‘Klipp Klapp’, ‘El vals de l’Emperador’, ‘Trons i llampecs’ o ‘Champagne’. No faltarà el vals més cèlebre de tots, ‘El bell Danubi blau’, o la ‘Marxa Radetzky’ que sempre està acompanyada per les palmes del públic i que sol tancar el concert.

La Strauss Festival Orchestra està integrada per professors i solistes de la qualificació més gran musical i té com a objectiu mantenir vives les expressions artístiques típicament vieneses. Més de 4.000.000 d’espectadors han gaudit i han aclamat a esta producció que reflectix l’esperit jovial i festiu que anima la música dels Strauss, sempre des del rigor estilístic amb què esta orquestra pretén enfocar habitualment les seues interpretacions.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.