BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

La Unió Musical Muro d’Alcoi guanya la secció primera del Certamen Internacional de Bandes de Música

El Péndulo | Redacció.- La Unió Musical de Muro d’Alcoi amb un total de 363,5 punts, ha resultat la guanyadora de la secció primera del Certamen Internacional de Bandes de Música ‘Ciutat de València’ 2016, que es celebra al Palau de la Música fins demà diumenge 24 de juliol. La Societat Musical l’Entusiasta de Benifairó de la Valldigna de València ha quedat en segona posició amb 350,5 punts, mentres que la Sociedad Unión Musical Almoradí d’Alacant ha ocupat el tercer lloc amb 348,5 punts.

Unión Musical de Muro de Alcoi.
image-407670

La dotació dels premis per a la secció segona ha sigut de 6.000 euros per a la guanyadora, 3.000 euros per a la segona i 2.000 euros per a la tercera. El públic ha tingut l’oportunitat de seguir el certamen en directe a través de Streaming, amb un enllaç específic que figura en la pàgina web del certamen www.cibm-valencia.com.

 Secció d’Honor

Torn demà hui per a les bandes de música que concursarán en la secció d’honor del Certamen Internacional de Bandes de Música ‘Ciutat de València’ 2016. Competiran per orde d’actuació, l’Agrupació Musical Santa Cecília Castalla  (Alacant), Agrupació Musical l’Amistat de Quart de Poblet (València), Banda Sinfónica la Lira de Pozuelo – Pozuelo de Alarcón (Madrid) i Agrupación Musical “Los Silos” de Burjassot (València), tancant la nit com a agrupació convidada la Banda Municipal de València.

Les societats interpretaran un pasdoble de lliure elecció, una composició lliure, i l’obligada per a esta secció és ‘Poema Sanférmico’ de José Vicent Egea.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.