La Universitat Popular inicia les obres de reforma del Palau d’Aiora

València Notices | Redacció.- La Universitat Popular ha anunciat que dimarts comencen les obres de rehabilitació del Palau d’Aiora com a seu de la Universitat Popular. La Regidoria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, de qui depén la Universitat Popular, ha destinat una dotació de 288.807 euros com a inversió per a la rehabilitació d’esta instal·lació, que obrirà les portes en el pròxim curs escolar.

La regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives i presidenta de la Universitat Popular, Isabel Lozano, ha indicat que “l’Ajuntament fa una aposta ferma per la Universitat Popular i dona resposta a la necessitat d’obrir al barri d’Aiora (ubicat al districte de Camins al Grau), un centre de la Universitat Popular de València sol·licitada pels veïns i veïnes des de fa molts anys”.

La instalación abrirá las puertas en el próximo curso escolar.
image-390479

Lozano ha explicat que amb esta actuació la seua regidoria “dota i consolida d’ús públic un edifici molt especial i valuós, tant per al barri d’Aiora com per a tota la ciutat”. El palau, d’estil modernista i que data de 1900, “és un espai d’excepció per a la dinamització social i cultural de València”, segons Lozano.

L’edifici, que consta de tres plantes i un mirador, comptarà amb espais amplis i lluminosos, amb nou sales adaptades per a realitzar diferents tipus d’activitats com classes de ioga o ball, que s’han dotat d’espais grans, i sales més tradicionals per a realitzar cursos d’idiomes, matemàtiques, informàtica i alfabetització, entre altres.

“Per fi, una de les reivindicacions més repetides per l’Associació de Veïns Marítim-Aiora es veu ara atesa i la Universitat Popular d’Algirós es traslladarà a este emblemàtic espai”, ha expressat Lozano.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.