BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

La Vicepresidenta i Xavier Rius s’interessen per les necessitats de Catarroja

Maria Josep Amigó i el diputat de Cultura han visitat al costat de l’alcalde, Jesús Monzó, diferents espais de la localitat

La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, i el diputat de Cultura, Xavier Rius, han recorregut aquest matí diferents emplaçaments de Catarroja al costat de l’alcalde de la localitat, Jesús Monzó, i els regidors Dolors Gimeno i Martí Raga. “Seguint la línia que comencem al principi d’entrar en Diputació de visitar els nostres municipis i les nostres comarques per a conèixer in situ, en aquest cas, les necessitats del poble de Catarroja”, afirma Amigó, “I així, veure el que la localitat pot oferir als seus veïns i saber aquelles inversions que poden fer falta des de la Diputació”, ha afegit.

Amigó y Rius visitan Catarroja foto_Abulaila (4)
image-277482

Els responsables de la Diputació i la corporació municipal han visitat l’ajuntament, on la vicepresidenta i el diputat de Cultura, han signat en el llibre d’or. Després han recorregut la Casa de la Cultura, les instal•lacions del Teatre uditori de Catarroja (TAC), la Casa Museu d’Alfonso i per a finalitzar l’ Escola de Capatassos gricoles, pertanyent de l’entitat valenciana.

Després de la visita, el diputat de Cultura ha recordat el pla de millora que es va a fer en el museu de l’Escola de Capatassos Agricoles i “s’estan planificant activitats que implementen la visita del museu en la integració amb l’entorn, l’albufera i altra”, ha afegit.
Per la seua banda, l’alcalde ha mostrat el seu agraïment per la visita,“aquesta visita significa molt per a nosaltres perquè des de la Diputació, en aquest cas la Vicepresidenta i el diputat de cultura, aposten per Catarroja i açò és un gran suport”, ha manifestat Monzó.

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.