La Diputació destina 800.000 euros a solucionar la connexió dels polígons industrials de Silla amb la V-30 i l’AP-7

El president Jorge Rodríguez firmà ahir un conveni singular amb l’alcalde Vicente Zaragozà, per mitjà del qual la nova Diputació de València finançarà amb 798.043 euros, IVA inclòs, la connexió entre les rotondes dels accessos als polígons industrials de Silla des de les autovies V-30 i AP7 dins del terme municipal.

1.- Visita obras vías de acceso al polígono de Silla foto_Abulaila (3)
image-277486

D’aquesta manera, el govern de la nova Diputació de València persegueix un dels objectius traçats des de la presa de possessió del president, Jorge Rodríguez, en què anunciava una aposta ferma per recolzar el desenvolupament dels polígons industrials de les comarques valencianes amb l’objectiu de dinamitzar l’economia local i mantindre o generar ocupacions.
Rodríguez destacà que la corporació que presideix «deu jugar un paper important en la promoció econòmica» amb projectes com els impulsats ahir i que la nova Diputació se centrarà en «apostar per la indústria i la generació de llocs de treball, i per tant per millorar d’una manera substancial els polígons com el de Silla, que són essencials per als municipis i importants des del punt de vista de la generació de llocs de treball i de la seguretat, ja que, al cap i a la fi, els accessos a les carreteres són llocs que estan molt transitats al llarg del dia».
Per la seua banda, l’alcalde de Silla, Vicente Zaragozà, declarà que «hui, per a mi, la Diputació és la Mare de Déu, perquè aquest projecte no s’haguera pogut fer sense la seua ajuda. Per a Silla és important este pla perquè és una reivindicació del municipi per a potenciar-la econòmicament i donar-li vida, per tant estem més que agraïts a la Diputació per tot l’esforç que estan fent».
Jorge Rodríguez, l’alcalde, Vicente Zaragozà, el diputat de Carreteres, Pablo Seguí, i el diputat de Serveis Innovadors, Bartolomé Nofuentes van recòrrer la zona i posteriorment es dirigiren a l’Ajuntament, on es va firmar el conveni per a finançar un gran projecte, que, fonamentalment, vol resoldre els problemes actuals de connectivitat i seguretat vial al llarg de l’avinguda d’Espioca des del sector Molí Forés al sud fins al sector Camí Vell d’Alcàsser, en l’antiga carretera VP-3065, i de la rotonda de connexió amb la Rotonda Nord (avinguda de l’Albufera).
Les actuacions

Concretament, el projecte consistirà en les actuacions següents:
– Millores en la ronda d’enllaç de la carretera actual, de titularitat de la Diputació, amb l’avinguda Espioca, que és l’eix central dels polígons industrials de Silla.

– Repavimentació i senyalització de l’avinguda de Picassent entre la ronda d’enllaç i l’autovia i entre la ronda de connexió i l’avinguda Espioca. El projecte inclou la pavimentació, senyalització i enllumenat en els carrers interiors dels polígons de l’Alteró i l´Artierro, en l’accés sud a l’avinguda d’Espioca i en l’antiga fàbrica Shark.

– Nova pavimentació, senyalització i enjardinament en l’àmbit de les vies que enfronten amb l’autovia i revitalització del paisatge urbà de la zona industrial i comercial que dóna a l’autovia.

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.