Els municipis disposen de prop de 4 milions de la Diputació per a renovar el seu equipament esportiu

Muchas figuras del trinquete han pasado por el Autonómico de Raspall_0
image-277489
La Diputació de València inverteix un total de 3.854.880,88 euros en les subvencions per a l’adquisició de material i equipament d’esport 2015, amb el qual els ajuntaments de les comarques valencianes podran renovar també les seues instal•lacions esportives.

Per a aquestes ajudes, aprovades el passat mes de novembre, s’ha tingut en compte el nombre d’habitants de cada poble i el material que requereixen.

Els consistoris locals poden sol•licitar la renovació de les canastres de básquet, les porteries de futbol i handbol, els pals i les xarxes de vóley, pilotes, graderies, xarxes de protecció per a camps de futbol, marcadors electrònics, taquilles, bancs suplents o senyalitzacions.

La diputada provincial de Joventut, Esports i Igualtat, Isabel García, ha manifestat que “la institució valenciana continua colze a colze amb els ajuntaments i aposta per l’esport local i igualitari, bases de la nostra nova política”.

“Amb aquestes ajudes –ha dit-, la Diputació equiparà als consistoris locals amb el material i les instal•lacions que necessiten. Es tracta d’unes subvencions molt importants que sufragaran les necessitats dels ajuntaments en matèria esportiva, amb l’objectiu que els joves puguen practicar qualsevol activitat física que consideren”.

Beques a joves esportistes

De la mateixa manera, la Diputació ha aprovat concedir un total de 39.747,59 euros per a beques destinades a 49 joves esportistes de les comarques valencianes.

Per a Isabel García, “aquestes subvencions faciliten la millora de rendiment dels i les joves, amb l’objectiu d’optimitzar la seua participació en els campionats i aconseguir una adequada tècnica en la seua especialitat”.

L’ajuda de cadascuna d’aquestes beques serà de fins a 1.338,12 euros com a màxim i la llista de subvencions aprovades està disponible en la web de la Diputació.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.